23.7.2011

Kesänäyttelyssä

Kajo pyörähti tänään Helsigin kansainvälisessä näyttelyssä ja tulos oli tismalleen yhtä hieno kuin Aptuksessa kaksi kuukautta sitten: AVO-ERI, AVK-1, SA, PN-2, SERT, CACIB
   Päivä oli todella kuuma, läkähdyttävä. Onneksi sää oli puolipilvinen, muuten kuumuus olisi käynyt sietämättömäksi. Sadetta ja ukkosta oli luvattu koko päiväksi, mutta niitä emme kuitenkaa onneksi saaneet niskaamme. Kuumuuden takia Kajo oli aika haluton liikkumaan kehässä eikä esiintyminen ollut tänään muutenkaan mistään parhaimmasta päästä.

Kajon arvostelu oli seuraavanlainen, tuomarina Arne Foss Norjasta:
"Very nice type, super feminen, very feminien in head, correct eye, typical neck, pleasuring top- and underline, very typical side gaite, ok up and down, lovely coat and presentation, lovely temperament, good pigmentation."




Nyt on siis kaksi kolmesta sertistä kasassa. Kajo on ilmoitettu perinteiseen tapaan TerriEriin, sekä syyskuussa järjestettävään Porvoon kaikkien rotujen näyttelyyn. Toivotaan, että se viimonen serti vaikka jommastakummasta napsahtaisi. Cacibejahan Kajolla on nyt myös kaksi eli niitäkään ei tarvitsisi kerätä enää kuin kaksi kappaletta ulkomailta kansainvälisen muotovalion titteliä ajatellen. Saa nähdä ruvetaanko me moista vielä jossain vaiheessa havittelemaan.


Ei kommentteja: